top of page

Tennissektionen

Tennissektionen bedriver tennisbanan i Vissefjärda. Banan är öppen dygnet runt under sommarhalvåret för vem som helst att spela.

 

Varje sommar spelar tennis-VM. Detta är en tennisturnering som vi i Vissefjärda GIF arrangerar årligen. Alla är välkomna att delta.

Mer info om upplägg, anmälning mm kommer i juni.

Gymnastiksektionen

Vi i Vissefjärda GIF:s gymnastiksektion vill att alla barn ska ha möjlighet att röra på sig. Fysisk aktivitet är viktigt men ska även vara kul! Vår bamsegympa ger alla barn, 3–6 år, möjlighet att röra på sig på olika sätt. Det ger barnet viktig kunskap i kroppens rörelser och barnet får öva upp viktiga grundmotoriska färdigheter tillsammans med Bamse och hans vänner. Vi möter alla barn på deras nivå. Efter avslutad gympa får barnet en stunds vila som gör det möjligt till återhämtning och lära sig att lyssna på kroppen.

BORDTENNISsektionen

Vissefjärda GIF erbjuder en rad olika aktiviteter, från regelbunden, samordnad träning, till fri spel, idrottsskola och förhoppningsvis utomhuspingis inom en snar framtid.

 

För att ta del av ytterligare information och komma i kontakt med företrädare för pingissektionen besök vår dedikerade Facebooksida-sida.

Läs mer om bordtennisens betydelse inom idrott här

bottom of page